Agenda

 • Start vernieuwde Mastermind: /products/mastermind-proefmaand-dinsdagochtend-09-30

  "Ondernemen is lastig!", "Ik heb niet genoeg connecties..." en "Ik mis een vraagbaak!" zijn dingen die we vaak genoeg horen. Ben jij dus toe aan eindelijk dat stukje accountability? Kom er gezellig bij! De eerste maand voor maar €24,99 ex en daarna maandelijks opzegbaar.

 • Instagram Challenge Oktober

  Denk jij wel eens "Goh, wat ben ik nu allemaal aan het doen op insta? Werkt mijn strategie nog? Kan ik hier meer leads uit halen?" 

  Dan ben je bij onze challenge op de juiste plek! Iedere 4 maanden zorgen we voor een harde reset van jouw instagram-account, zodat je daar weer alles uit kan halen.

  Wat kan je verwachten bij deze challenge?

  • Huiswerk
  • 3 content-calls
  • Inspiratie
  • Écht netwerken!
  • EEN HELE MAAND LANG!

  Om mee te doen met de challenge moet je in het bezit zijn van Whatsapp op de telefoon.

  Klik hier om jouw ticket te kopen! 
 • NIEUW! De MarketingClub

  Wil jij wat doen aan jouw marketing? Dat snappen we helemaal! En dat kan nu ook met onze MarketingClub. Zo zorg jij ervoor dat je alle fijne kneepjes van marketing leert van een échte Master in marketing (MBA), samen met wekelijkse calls, maandelijkse masterclasses, challenges, literatuur en meer!

  Twijfel je nog? Boek dan een ClubCall via deze link hier!

  Zo weet je zeker of het iets is voor jou ;)

 • Gratis MasterClass: Verkopen via jouw stories

  Dus... Jij wilt meer verkopen? Heb je het idee dat je er ook écht alles voor doet? Nee? 

   

  Dan ga ik je even meenemen in waarom je nú moet starten met verkopen via jouw stories! Hierbij kan je denken aan alle soorten stories, van insta tot jouw whatsapp status. Want mensen spieken toch wel ;)

   

  Let's roll! Dan krikken we jouw verkopen even op. Tot op de MasterClass!

  Registreer je hier! 
 • TikTok Challenge Januari 2024

  Vraag jij je ook wel eens af: "Goh, wat moet ik nou met dit medium?" - "Het lukt me niet om lekkere content voor te bereiden..." - "Was er maar iemand aan wie ik al mijn vragen kwijt kan!" I got your back!

  Deze keer zoomen we op TikTok, en gaan we ervoor met de groep. Sommige profielen zijn de vorige keer aardig over de kop gegaan... Dus wees klaar voor toffe resultaten!

  Koop hier jouw ticket! 
1 van 5

Ben jij klaar voor groei?

Doe dan mee met een van onze events, de MarketingClub of met de Mastermind. Zo weet je zeker dat je de juiste connecties en kennis opdoet om nóg beter te ondernemen!

Twijfel je nog? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief via de knop hieronder!