Agenda

 • Start vernieuwde Mastermind: /products/mastermind-proefmaand-dinsdagochtend-09-30

  "Ondernemen is lastig!", "Ik heb niet genoeg connecties..." en "Ik mis een vraagbaak!" zijn dingen die we vaak genoeg horen. Ben jij dus toe aan eindelijk dat stukje accountability? Kom er gezellig bij! De eerste maand voor maar €24,99 ex en daarna maandelijks opzegbaar.

 • Coworken - financieel 21 juni

  Niemand zit er echt op te wachten om in moneybird of een ander facturatie-programma te duiken. Daarom maken wij het juist leuk met een stukje accountability!

  In deze cowork-sessie zorgen we er samen voor dat iedereen aan hetzelfde onderwerp werkt èn dat we kunnen netwerken! Het werkt dus heel simpel.

  Door deze accountability ga jij ineens kneiterhard bonnen verwerken, jouw financiën bijwerken en heb je bakken aan nieuwe contacten.

  Kom gezellig online coworken! 
 • Instagram Challenge Mei

  Denk jij wel eens "Goh, wat ben ik nu allemaal aan het doen op insta? Werkt mijn strategie nog? Kan ik hier meer leads uit halen?" 

  Dan ben je bij onze challenge op de juiste plek! Iedere 4 maanden zorgen we voor een harde reset van jouw instagram-account, zodat je daar weer alles uit kan halen.

  Wat kan je verwachten bij deze challenge?

  • Huiswerk
  • 3 content-calls
  • Inspiratie
  • Écht netwerken!
  • EEN HELE MAAND LANG!

  Om mee te doen met de challenge moet je in het bezit zijn van Whatsapp op de telefoon.

  Klik hier om jouw ticket te kopen! 
1 van 3
 • De 5AM club voor Ambitieuze Mensen

  Moet jij ook iets gaan doen aan je productiviteit? Let's roll!

  Word wakker met doelgerichtheid en energie door deel te nemen aan onze exclusieve 5AM Club! Deze bijzondere club, geïnspireerd door de principes uit het boek "De 5 AM Club" van Robin Sharma, zal je helpen om je dag met kracht en intentie te beginnen. Gedurende de hele maanden mei en juni bieden we een tof programma dat gebaseerd is op de essentiële lessen uit het boek en ontworpen is om je te ondersteunen bij je persoonlijke en professionele groei.

  Doe nu nog mee voor de speciale prijs! 
 • Gratis Netwerken 30 april - 14:00 tot 15:00

  Ben jij weer toe aan een krachtiger netwerk? Kom dan gezellig gratis netwerken in een van onze events, zoals de sessie van 30 april!

  Zo zorgen wij er samen voor dat jij en je business weer lekker kunnen stralen :)

  Registreren 
 • Online coworken aan jouw website - 3 mei

  Zoek jij naar een moment waarop je de focus even legt op jouw website, ongeacht of je op WordPress bouwt, Shopify of Wix?

  Dan zit je hier op het goede adres! Samen gaan wij op deze opchetnd werken aan onze websites, waar we ook netwerken met elkaar en elkaar eventuele vragen kunnen stellen als iets niet lukt.

  Zo zorgen we er samen voor dat jouw website een goeie opfrisser krijgt en jij er een keertje aan toe komt!

  Kom online coworken! 

Ben jij klaar voor groei?

Doe dan mee met een van onze events, de MarketingClub of met de Mastermind. Zo weet je zeker dat je de juiste connecties en kennis opdoet om nóg beter te ondernemen!

Twijfel je nog? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief via de knop hieronder!