Over AM

Let's talk Ambitieuze Mensen

Hoe is AM ontstaan, wat is de missie ervan en waarom het werkt. Dat vind je allemaal op deze pagina!

Welkom bij Ambitieuze Mensen :)

Mijn naam is Geneviève, en per ongeluk ben ik deze club begonnen... Maar hoe kwam dat allemaal zo? En wat doe ik precies naast de organisatie van AM? Lees gerust verder, en ik neem je mee :)

Oh en what you see is what you get: dit ben ik écht ;)

Januari, 2022

Ik had net het besluit gemaakt om full-time te ondernemen. Al enige tijd was ik parttime werkzaam als marketeer voor verschillende bedrijven, naast mijn normale baan.

Tijdens het ondernemerschap mistte ik een gezellige club aan ondernemers, welke een fijne mix had van man en vrouw. Er waren al genoeg groepen voor dames, en de groepen die ik zak met een nodige mix zat vol met allerlei spam. Toen dacht ik: "Nou, dan starten we toch zelf een groep?".

Zo gezegd, zo gedaan. Binnen 9 maanden stond de teller van de community op 1000 leden, en binnen 10 maanden hostte ik de eerste betaalde events, zoals online netwerk-sessies.

Haaks hierop hostte ik een mastermind, om te kijken of dat wat was. Hier heb ik veel steun kunnen vinden en een programma kunnen ontwikkelen. De béta duurde ongeveer een jaar, daarna heb ik 3 maanden lang na lopen denken over hoe ik het voor iedereen kon aanbieden. Mensen hadden ineens connecties en accountability, heerlijk!

Naast dit alles begon ik online cowork-momenten te organiseren, die goed in de smaak vielen bij man en vrouw. Waar mensen per thema lekker bij elkaar terecht konden, elkaar vragen konden stellen en ervoor konden zorgen dat ze work done kregen.

Nu in mei 2023 staat de community op bijna 2200 leden, heb ik de programma's klaar en zijn we gereed voor een échte lancering. Nu kan ervoor gezorgd worden dat mensen echt samen gaan komen, zowel fysiek alswel online en kunnen samen gaan knallen en ons ondernemerschap écht onder handen gaan nemen.

Ben jij er klaar voor om samen te gaan knallen?

Link naar de community

Ben jij nog geen lid van de online community? Klik dan snel op de onderstaande button. Dan kan je gelijk lid worden, en al jouw vragen over ondernemerschap stellen! Iedereen staat te popelen om je te helpen.